(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
статті наводяться відомості про спосіб ремонту бетонних і залізобетонних конструкцій із застосуванням мінеральної композиції на основі ненасиченої поліефірмалеінатної смоли, що забезпечує високу адгезію до старого бетону. Розроблений спосіб ремонту поверхневого шару цементобетонних покриттів автомобільних доріг. Підібраний оптимальний склад композиції, що забезпечує при найменшому вмісті полімеру високі фізико-механічні характеристики отриманих покриттів.