(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглянуто питання щодо теоретичного та експериментального дослідження міцності елементів конструкції вагона-хопера критого для зерна та інших харчових вантажів. Виконано аналіз результатів експериментальних та теоретичних досліджень напружено-деформованого стану рами вагона-хопера методом скінчених елементів (МСЕ).