(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
У роботі проведено аналіз основних методів неруйнівного контролю для оцінювання стану осей колісних пар при виготовленні і в період експлуатації для підвищення надійності залізничного транспорту. Наведено переваги і недоліки кожного методу та обґрунтовано розширення області застосування ферозондового контролю як найбільш перспективного, який забезпечує можливість автоматизації процесу неруйнівного контролю.