(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Розглянуті концептуальні положення створення і організації залізничного сполучення на ділянці Порти Одеси – кордон України з країнами ЄС, як частини нового Шовкового шляху територією України. Реалізацією цих концептуальних положень буде спорудження та успішна комерційна експлуатація високошвидкісної залізничної магістралі колії 1435 мм.