(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Розглянуто питання побудови багаторівневих схем пам’яті, їх надійнсть, характеристики, переваги над схемами побудованих на тригерах та способи організації, моделювання, а також їх застосування. Створення теорії побудови базових багатофункціональних схем пам’яті (БФСП) і на їх основі теорії побудови багаторівневих схем пам’яті (БРСП) розширює сучасні основи обчислювальної техніки та надає якісно нові можливості. Вони здатні підвищити швидкість перебудови алгоритмів функціонування комп’ютерних пристроїв, розширити функціональні можливості систем, збільшити тривалість існування систем на різних рівнях обробки інформації, а також здійснити одночасну обробку загальної та часткової інформації на основі ієрархічного принципу програмного управління, що принципово неможливо здійснити на комп’ютерних пристроях з пам’яттю на тригерах