(untitled) (Транспортні системи і технології, 2022)
З метою розвитку корпоративної культури на підрозділах українських залізниць, в даній статті здійснений аналіз емпіричного дослідження про стан психологічного робочого клімату на регіональній філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Українська залізниця». Емпіричне дослідження було проведено у формі анкетування, базу якого склали три методики: оцінка психологічної атмосфери в колективі (по А. Ф. Фідлеру), визначення індексу групової згуртованості (К. Е. Сішора), оцінка задоволеності роботою (В. А. Розанової). Результати проведеного дослідження показали рівень задоволеності роботою працівників обраного підрозділу (фахівців з транспортних технологій) за різними факторами.