(untitled) (Транспортні системи і технології, 2021)
Розроблено 3D-модель та розрахункову модель візка вантажного вагону типу 18-100. Проведено валідацію розрахункової моделі у порівнянні з комплексом ходових випробувань. Проведено розрахунки та оцінено показники міцності та опору втоми для подальших досліджень. На основі проведених розрахунків встановлено ймовірні зони накопичення втоми.