(untitled) (Транспортні системи і технології, 2020)
Досліджено документацію OCPP-протоколу версії 1.6, зроблено порівняльний аналіз реалізації цього протоколу за допомогою SOAP та JSON. На основі Windows Forms створено та протестовано застосунок, в якому реалізоване моделювання взаємодії електромобіля із зарядною станцією на основі часткової реалізації Open Charge Point Protocol на мові програмування С# з використанням JSON-формату та WebSocket.