(untitled) (Транспортні системи і технології, 2020)
Уточнений метод розрахунку розподілу напруженості магнітного поля в міжполюсному проміжку відкритих осесиметричних магнітних систем обмеженням досліджуваної області. Запропоновано використання методу квазізвернення, що дозволяє перейти від некоректно поставленого завдання до коректного. Отримано рівняння з граничними умовами, рішення якого здійснюється чисельними методами розрахунку.