(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
У статті обгрунтована і окреслена актуальність оптимізації і якості діяльності Укрзалізниці на основі використання методу дизайн-програмування інфраструктури та аргументації і реалізації концепції рухомого складу.