(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
Виділені основні ознаки якісного сегментування та основні види можливих недоліків сегментування зображень, що отримані з оптико-електронних пристроїв. Проведено аналіз відомих методів сегментування зображень. Досліджена розробка методу багаторівневої сегментації з урахуванням специфіки формування зображення в оптико-електронних системах