(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
В статті розглянуто ідентифікацію зображень на основі алгоритму кластеризації k-means. Проаналізовано принцип роботи алгоритму, проведено моделювання по сегментації теплових зображень для розпізнавання теплових характеристик досліджуваних об’єктів. Запропоновано схему реалізації системи машинного зору в процесі виявлення перегрітих букс на залізничному транспорті.