(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
У роботі представлені результати застосування методу дистанційної діагностики високовольтного устаткування тягового електрорухомого складу. Приведені принципи і критерії визначення дефектності високовольтної апаратури. Проведені роботи по апробації методики на прикладі діагностування чотирьох контакторів головного контролера електровоза. Отримані результати дозволяють позитивно оцінити перспективу застосування даного методу діагностики.