(untitled) (Транспортні системи і технології, 2019)
В даній статті проаналізовано існуючі методи ремонту вагонів – стаціонарний та потоковий. Визначено основні особливості, переваги та недоліки цих методів. Обґрунтовано необхідність впровадження індустріальних методів ремонту, а саме застосування гнучких потокових ліній. Визначено, що будівництво вагоноремонтних підприємств нового покоління, які будуть адаптовані до ремонту кожного конкретного вагону з використанням гнучких потокових ліній, є основою подальшого розвитку вагонного господарства