(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Розглянуто можливості програмного пакета Neural Network Toolbox для про-гнозування електроспоживання та проведено експериментальні дослідження роботи його алгоритмів. Виявлено проблеми забезпечення даних для навчальної вибірки.