(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Способами нарисної геометрії на основі проекційних зображень визначено залежність параметрів конуса і січної площини від параметра параболи, утвореної як лінія перетину конуса площиною. Отримана залежність може бути використана при моделюванні поверхонь обертання у системі АutoCAD.