(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
У статті розглянуто питання щодо міцності основних несучих елементів конструкції довгобазного вагона-платформи, застосування спеціальних методів теоретичного і експериментального характеру. Виконано аналіз розрахунку еле-ментів рами на втому.