(untitled) (Транспортні системи і технології, 2018)
Скорочення витрат енергії на виконання залізничних перевезень забезпечується шляхом оптимізації роботи всіх систем та механізмів локомотивів, зокрема вен-тиляторів, компресорів, генераторів, насосів гідростатики. На відміну від тради-ційної технології регулювання приводів допоміжних механізмів за допомогою байпа-сування, система Voith Flow System регулює роботу механізмів, безпосередньо керу-ючи продуктивністю масляних насосів, що суттєво скорочує витрати енергії та покращує регулювання системи приводу в цілому.